Carme Pla

Actriu

Membre de T de Teatre des dels inicis, ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges: Pel davant i pel darrera (Noies Off, de Michael Frayn), Tres dones i un llop (de Javier Daulte, direcció de Carol López), Hamlet (de William Shakespeare, direcció d’Oriol Broggi), No és tan fàcil (de Paco Mir, direcció de Josep M. Mestres) i La filla del mar (d’Àngel Guimerà i direcció de Sergi Belbel), entre d’altres. Crea i interpreta els espectacles unipersonals dirigits per Marta Pérez Contes Sorneguers de Pere Calders i Humor Humà. Ha participat en les pel.lícules: Petra de Jaime Rosales, El Olivo d’Icíar Bollaín, Con la comida no se juega de Daniel M.Caneiro, La nit que va morir l’Elvis d’Oriol Ferrer, Ficció i A la ciutat de Cesc Gay, No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas. Ha participat en sèries i programes de televisió de TV3 (KMM, La Sagrada Família, Laura, Plats bruts, Efectes secundaris, Dones d’aigua, Tres pics i repicó i Tres estrelles d’El Tricicle), TV2 (Plàstic), Antena 3 TV (Los ladrones van a la oficina), Canal Plus (Crack) i Telecinco (Hospital Central).

David Bagès

Actor

Va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. Té una llarga trajectòria en teatre, televisió i cinema. En teatre ha actuat entre d’altres a El test (2016), dirigit per Cristina Clemente, a Vilafranca, un dinar de festa major (2015), Una història catalana (2013), tots dos muntatges dirigits per Jordi Casanovas, a Conte d’hivern (2011), a L’auca del Senyor Esteve (2010), MeinKampf (2000), tots ells dirigits per Carme Portaceli, a La plaça del diamant (2007) dirigit per Toni Casares, a Lulú (2001), dirigit per Mario Gas. És guanyador de dos premis Butaca, un al millor actor teatral per l’Auca del senyor esteve (2010) i un altre al millor actor protagonista per Mein Kampf (2000).

Ha tingut papers importants en sèries de màxima audiència i ha participat a programes alternatius per Televisió Espanyola, així com també en programes i sèries de TV3, Antena3, Cuatro i Telecinco.

Ernest Villegas

Actor

Ernest Villegas Nascut a Manlleu el 1976, va estudiar Art Dramàtic al Col.legi del Teatre de Barcelona. En teatre, ha treballat en produccions com La reina de la bellesa de Leenane de Martin McDonagh, dir. Julio Manrique, Un obús al cori Cels de Wajdi Mouawad, dir. Oriol Broggi, Hedda Gabler d’Ibsen, dir. David Selvas, Misteri de dolor, d’Adrià Gual, dir. Manel Dueso; Coses que dèiem avui, de Neil LaBute, dir. Julio Manrique; L’inspector, versió lliure de Jordi Galceran de l’obra de Nikolai Gògol, dir. Sergi Belbel; El casament d’en Terregada, de Juli Vallmitjana, dir. Joan Castells; Jugar amb un tigre, de Doris Lessing, dir. Carlota Subirós; La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, direcció Toni Casares. Ha format part del repartiment de gira de Ricard 3r., de W. Shakespeare, Santa Joana dels escorxadors, de Bertolt Brecht i European House, dirigdes per Àlex Rigola.

En televisió ha protagonitzat darrerament L’enigma Verdaguer de Lluís Maria Güell. També ha actuat, entre d’altres a Nit i dia, Infidels, Mar de fons i Terra Baixa. I en cinema l’hem pogut veure a Una pistola en cada mano de Cesc Gay, La nit que va morir l’Elvis d’Oriol Ferré i Nines Ruses de Pau Freixas.

Mamen Duch

Actriu

Poc després de diplomar-se en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), va formar T de Teatre i des de llavors ha participat en tots els projectes de la companyia. A banda també ha actuat en els muntatges Paraula de poeta, a partir de poemes de Maria Mercè Marçal i dirigit per Jordi Mesalles, i Mitjanit a l’Starlit, de Michael Hastings i dirigit per Carles Lasarte. En televisió ha participat a Derecho a sonarTierra de lobosLa chica de ayerHospital CentralEl comisarioLa Sagrada Família (Dagoll Dagom), VentdelplàEfectes secundarisLaia, el regal d’aniversariLa caixa sàviaEstació d’enllaçTres estrelles (El Tricicle), Locos por la teleCalle 13 Crack. En cinema ha treballat a El cónsul de Sodoma de Sigfrid Monleón i Què t’hijugues, Mari Pili? de Ventura Pons.

Marta Pérez

Actriu

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1987), el 1995 va entrar a formar part de T de Teatre. Ha participat en tots els espectacles i sèries de televisió que ha creat la companyia al llarg dels seus vint-i-nou anys de trajectòria. També ha dirigit i coescrit Nelly Blue i Operació Moldàvia, interpretades per Albert Ribalta i Xavier Mira (Los Tigres) i l’espectacle unipersonal Humor Humà interpretat per Carme Pla.

A banda dels directors que l’han dirigit amb T de Teatre: Julio Manrique, Alfredo Sanzol, Pau Miró, Javier Daulte, Ciro Zorzoli, Denise Despyroux, Sergi Belbel…, ha treballat amb Carol López, Esteve Ferrer, Josep Pere Peyró, Jaume Melendres, Miguel Casamayor, Teresa Vilardell i Frederic Roda. En televisió, ha actuat a Félix de Cesc Gay, Gran NordLa Sagrada Família (Dagoll Dagom), Dones d’aiguaEfectes secundarisCrònica negraPlàsticHospital Central i El comisario.

També ha participat en diverses pel.lícules, com ara Ahora o nunca de María Ripoll, La vida empieza hoy de Laura Mañá, Dones de Judith Colell, Nexus de Jordi Cadena, Cucarachas de Toni Mora i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.

Mercè Martínez

Actriu

Ha estudiat interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. En teatre ha actuat a 72 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella, Animals de companyia d’Estel Solé, a T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré de Joe DiPietroi Jimmy Roberts, a La vampira del Raval de Josep Arias Velasco, a La Bella y la Bestia dirigida per Glenn Casale, Vides Privades de Noël Coward, a Le mani forti de Marco Calvani, El Mercader de William Shakespeare, a Paradis de Jordi Galceran, Casa i Jardí d’Alan Aykbourn, a Obra bista escrita i dirigida per Jordi Prat i Coll, a No són maneres de matar a una dona de Douglas J. Cohen, a The Full Monty sota la direcció de Mario Gas.

En televisió ha actuat a Camping dirigida per Lluís Acarazo, La riera de Tv3, Porca Misèria de Tv3 i Arriska, Ventdelpla de Diagonal Tv, De moda de Diagonal Tv, Plats Bruts de Krampack i Psico-express de Dagoll Dagom. En cinema a Va a ser que nadie es perfecto d’Albert Espinosa i Sevigné de Marta Balletbò.

Rosa Gàmiz

Actriu

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), completa els seus estudis amb cursos d’eutonia amb Mònica Lombardo, cant amb Francina Rodríguez, cursos d’expressió oral (mètode Linklater) amb Cristine Adaire i Leticia Santafé, i un curs de pedagogia del taller de teatre de l’Institut del Teatre. Gàmiz és cofundadora de T de Teatre i ha participat en els muntatges Petits contes misògins, Homes, 15 i E.V.A. A més a més, ha treballat amb directors com Maurice Durozier (Romeu i Julieta), Joan Lluís Bozzo (Pigmalió i Cacaco), Carlota Subirós (Els estiuejants i Líliom), Oriol Broggi (El Misantrop), Joan Ollé (Víctor o els nens al poder) i Julio Manrique (Roberto Zucco). L’any 2002 inicia un projecte de companyia de teatre per a nens i nenes juntament amb La Perla 29 i Oriol Broggi, amb l’objectiu d’adaptar els clàssics per a infants (Històries de teatre, La Julieta, Rosita, història d’una florista i La bona persona de Sezuan).

En cinema ha treballat en produccions com No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas, Cucarachas de Toni Mira, El perquè de tot plegat de Ventura Pons, Susana d’Antonio Chavarrías i Fènix 1123 de Joel Joan i Sergi Lara. En televisió destaquen produccions com Oh! Europa de Dagoll Dagom, Temps de silenci, Ventdelplà i Nit i dia.

Àgata Roca

Actriu

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), forma part de la companyia T de Teatre des dels inicis  i des d’aleshores ha format part de tots els espectacles, que han dirigit els directors Pau Miró, Javier Daulte, Ciro Zorzoli, Alfredo Sanzol i Julio Manrique entre d’altres, així com a la sèrie de televisió Jet Lag.

També ha treballat amb els directors teatrals Àlex Rigola (Ivànov) Pau Durà (Les millors famílies) Carol López (V.O.S. i Boulevard), Lluís Pasqual i Joan Ollé. Ha participat en les pel.lícules Truman, V.O.S. i Ficció de Cesc Gay, Las horas del día de Jaime Rosales, Dictado de Antonio Chavarrías, Tots volem el millor per a ella de Mar Coll. Excuses! de Joel Joan, Jean François i el sentit de la vida de Sergi Portabella i 7 raons per fugir d’Esteve Soler. Ha participat en les sèries de televisió Les de l’hoqueiKMM, La sagrada família (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Laura, Sitges, Crims i Estació d’enllaç, i a les pel.lícules per televisió Vida Privada i Mentides les dues dirigides per Sílvia Munt entre altres col.laboracions.